Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiinne perusopetuksen teknisen työn tilojen saneeraaminen tai kokonaan uusien tilojen rakentaminen?

 

Turvallinen ja vaivaton vaihtoehto on hankkia teknisen työn tilojen kalustaminen ja varustaminen Avaimet käteen -periaatteella.

Avaimet käteen -toimituksessa kartoitamme aluksi huolellisesti tarpeenne ja sen pohjalta teemme suunnitelman tilojen tilojen kalustuksesta, annamme ehdotuksen tarpeitanne vastaavista koneista, laitteista, työvälineistä sekä haluttaessa myös varastoitavista materiaaleista ja tarvikkeista ja niille tarvittavista säilytysjärjestelmistä.

  • Muokkaamme suunnitelmaa, kunnes se vastaa kaikilta osin tarpeitanne
  • Varmistamme, että kaikki tilat sekä koneet ja laitteet täyttävät vallitsevat työturvallisuus-määräykset sekä teknisen työn erityismääräykset ja, että niissä on muun muassa tarvittavat turvalaitteet ja lukitukset.
  • Vastaamme työturvamerkinnoistä, kuten turvarajoista. Toimitamme myös kaikki tarvittavat suojavarusteet ja niiden säilytyskalusteet.
  • Lopuksi teemme tiloissa vaarojen arvioinnin sekä annamme tilojen käyttäjille tarvittavan käytönopastuksen. Luonnollisesti annamme toimitukselle takuun ja teknisen tuen.

Step Systems Oy on toteuttanut viime vuosina useita Avaimet käteen -toimituksia

Lataa artikkelit tästä (pdf -muodossa).

Artikkeli 2012-02, Avaimet käteen toimitus

Artikkeli 2012-03,Suolahden TN-saneeraus

Artikkeli 2013-03, Orimattilan TN-saneeraus

Artikkeli 2015-02, Ville Metsäpelto