Olemme kehittäneet teknisen työn opetukseen erikoiskalusteita, joiden käytettävyys, toiminnallisuus ja kestävyys ovat omaa luokkaansa verrattuna muiden tarjoamiin vakiokalusteisiin. Valikoimassamme on myös kalusteita, joita ei muilla ole tarjota lainkaan.

Esimerkkejä kalusteista:

Koulukaappi on monipuolisuudessaan vertaansa vailla oleva tilaihme. Siihen mahtuu jopa 20 muovilaatikkoa, jolloin sitä voidaan käyttää pienten oppilastöiden säilytykseen. Myös erilaisten tarvikkeiden säilytyksessä se on tavanomaista hyllykaappia monin verroin toimivampi. Kaapista on saatavana myös hylly- ja vaatekaappiversio.

Metallityöpöytä

Erittäin tukeva modulaarinen työpöytä metallityön opetukseen. Oppilaan perustyöpaikka metallitöissä on 75 cm pöytätilaa sekä ruuvipuristin. Pöydän pituus voi olla 150, 225 tai 300 cm, jolloin siinä voi työskennellä neljä, kuusi tai kahdeksan oppilasta. Pöydän saa halutun korkuisena. Pintavaihtoehtoja on useita, myös Step Grip -muovipinnoite, jolloin pöydällä voi tehdä myös elektroniikkatöitä. Valittavana mallit oikea- tai vasenkätisille oppilaille.

Höyläpenkit

Kotimaisia höyläpenkkejä, jotka räätälöidään täysin asiakkaan tarpeisiin. Innovatiivisia ratkaisuja.

Puristinteline ja -vaunu

Mallisuojattu pikaripustusmenetelmä ruuvipuristimille. Nopea käyttää ja puristin pysyy varmasti paikallaan myös kuljetuksessa. Saatavana sekä teline että vaunu.

Maalaus- ja liimauspöytä

Monikäyttöinen työpöytä ´likaisiin töihin´. Tarttumaton pinta, johon mikään maali eikä liima tartu.

Projektityöpöytä

Step Soft Grip -kitkapinnoitettu pöytätaso, tukevat jarrupyörät, koko 1200x1200mm tai tarpeen mukaan.

Juotostyöpöytä

Kolmivaiheisella suodatuksella varustettu neljän oppilaan työpiste elektroniikan juotostöihin koulussa. Suodattaa juotoshuurut ja palauttaa ilman puhtaana takaisin työtilaan.

Hukkapalavaunu

Ennennäkemätön käytettävyys.

Säilytysjärjestelmä työkaluille

Korvaa perinteisen työkalukaapin ja reikälevyt. Työkalut sijoitettuna moduleihin. Yksittäinen työkalu tai koko moduli helposti siirrettävissä työpisteeseen tai vaikkapa teroitettavaksi. Modulit voidaan sijoittaa esimerkiksi kaappiin, vaunuun tai seinälle. Järjestelmälle on haettu patenttia.

Tuolit ja pulpetit

Tuomme maahan arvostetun saksalaisen koulukalustevalmistajan tuotteita, jotka ovat laadukkaita, ergonomisia ja erittäin kestäviä sekä tyylikkäitä.

Tilauskalusteet

Suunnittelemme ja valmistamme kohteisiimme myös määrämittaisia kalusteita. Esimerkiksi kaapit, hyllyt, pöydät, vaunut räätälöimme asiakkaan tarpeen mukaan. Materiaalina voi olla esimerkiksi kotimainen melamiinilevy, laminaatti tai vaikkapa vaneri. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja ne ovat kestäviä ja laadukkaita.

Kalusteet erityisopetukseen

Valikoimassamme on kalusteita erityisopetukseen rajoitteisille oppilaille, kuten esimerkiksi korkeussäädettävä työpöytä, jonka tasoon on kiinnitettävissä tartuntakahvoja ja apuvälineitä.