Toimitusehdot

Step Systems Oy:n verkkokaupassa ovat näkyvissä normaali hinta ja määräalennukset. Hinta voidaan näyttää kaupassa sekä verollisena että verottomana. Step Systems Oy:n verkkokaupan hinnat voivat poiketa toimipisteemme hinnoista.

Step Systems Oy pidättää oikeuden korjata hintoja, jos ne näkyvät virheellisesti teknisistä syistä. Jos hintakorjaus koskee tehtyä tilausta, muutos vahvistetaan asiakkaalle ennen tilauksen käsittelyä.

Pidätämme itsellämme oikeuden ilman eri ilmoitusta hinnanmuutoksiin, toimitusten viivästymiseen ja tuote-erän loppumiseen. Emme vastaa tuotetietovirheistä.

Joskus meistä riippumattomista syistä voimme joutua korvaamaan tuotteen toisen valmistajan tuotteella, millä saattaa olla vaikutusta esimerkiksi tuotteen mittoihin, väriin tai ulkoasuun.

Jos tilaus sisältää useampia eri tuotteita tai tuotteiden saatavuudessa on eroja, Step Systems saattaa lähettää tilatut tuotteet useammassa erässä.

Tuotteiden toimitusaika on yleensä 2-5 päivää, mutta osaa tuotteista, kuten koneita, emme välttämättä varastoi. Tällöin annamme toimitusaika-arvion tuotteelle, mutta lopulliseen toimitusaikaan vaikuttaa esimerkiksi tehtaan kulloinenkin toimitusaikatilanne. Tällöin toimitusaika on varmistettava tapauskohtaisesti tehtaalta tai tukkurilta.

Toimitamme tuotteet pääsääntöisesti postipakettina Itellan kautta, ellei erikseen toisin sovita. Verkkokaupan tilaukset toimitetaan tilauksessa olevaan toimitusosoitteeseen (Express Business Day 14) tai lähimpään postitoimistoon noudettavaksi (Economy 16).

Tuotteet voi myös noutaa toimipisteestämme Lahdesta, jos tilauksen yhteydessä on valittu ´Nouto´.

Toimitus

Verkkokaupan tilauksia ei toimiteta ulkomaille.

Jos tilaus sisältää tuotteita, joita Itella ei ota kuljetettavaksi (esimerkiksi nesteet, kemikaalit tai vaaralliseksi luokitellut aineet), tai, jos tuotteita ei ole mahdollista lähettää postipakettina, vaan ne kokonsa tai painonsa puolesta edellyttävät lavalähetystä tai kuljetusyksikköä, pidättää Step itsellään oikeuden toimittaa ne parhaaksi katsomallaan tavalla. Tällöin asiakkaalta veloitetaan todelliset lähetyskulut, mutta ei pakkauskuluja.

Toimituskulut ovat tilauskohtaisia, hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Express Business Day 14: 7,50

Economy 16: 6,00

Toimitusmyyntituotteet sekä kuljetusyksikkötoimitukset hinnoitellaan erikseen.

Käsittelykulu VAK (Vaarallisten aineiden kuljetus) lähetyksistä on 4,50.

Saman tilauksen jälkitoimituksista ei veloiteta erikseen toimituskuluja.

Jotkin tuotteet toimitetaan suoraan tehtaalta, kuten liimapuulevyt. Tällöin Step pidättää itsellään oikeuden valita kuljetusmuoto.

Emme peri pientoimituslisää emmekä laskutuslisää.

Pienin toimitettava tilaus on 13 euroa (Alv 0%).

Step Systems Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä, eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Step Systems Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan ilmoituksetta. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Step Systems Oy:n ja asiakkaan välistä sopimusta koskevat mahdolliset riita-asiat, mikäli niistä ei päästä sopimukseen, ratkaistaan Lahden käräjäoikeudessa.