Teknisen työn opetustilat

Teknisen työn opetustilat

Avaimet käteen -toimituksena

 

Opetustila

 

Tarjoamme käyttöönne kokonaisuuden, joka on testattu jo useissa toteuttamissamme kohteissa. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun, joka sisältää asiantuntijuutta muun muassa seuraavilla osa-alueilla:

●Asiakaslähtöinen suunnittelukoordinointi ja suunnittelukonsultointi  ●Hankkeeseen liittyvä erikoissuunnittelu ●Yksityiskohtaiset ja havainnolliset suunnitelmat ja piirustukset ●Kattavat kustannusarviot  ●Laite- ja konetoimitukset varusteineen  ●Kalustesuunnittelu räätälöintimahdollisuudella  ●Kalustetoimitukset  ●Kuljetus omalla kalustolla  ●Kattava asennuspalvelu  ●Materiaali- ja tarviketoimitukset sekä niille valmiit säilytysjärjestelmät  ●Laitteiden testaus ja konekohtainen käyttökoulutus  ●Työturvallisuusmerkinnät ja ohjeistukset  ●Informatiiviset säilytysratkaisut  ●Vaarojen arvioinnit  ●Säädösten seuraaminen ja noudattaminen  ●Jatkuva kehitystyö  ●Oppiaineen paras asiantuntemus

 

Opetustilat

 

Kuuluuko tulevaisuuden suunnitelmiinne perusopetuksen teknisen työn tilojen saneeraaminen tai kokonaan uusien tilojen rakentaminen?

Turvallinen ja vaivaton vaihtoehto on hankkia teknisen työn tilojen kalustaminen ja varustaminen Avaimet käteen -periaatteella.

Avaimet käteen -toimituksessa kartoitamme aluksi huolellisesti tarpeenne ja sen pohjalta teemme suunnitelman tilojen tilojen kalustuksesta, annamme ehdotuksen tarpeitanne vastaavista koneista, laitteista, työvälineistä sekä haluttaessa myös varastoitavista materiaaleista ja tarvikkeista ja niille tarvittavista säilytysjärjestelmistä.

Muokkaamme suunnitelmaa, kunnes se vastaa kaikilta osin tarpeitanne.

Varmistamme, että kaikki tilat sekä koneet ja laitteet täyttävät vallitsevat työturvallisuus-määräykset sekä teknisen työn erityismääräykset ja, että niissä on muun muassa tarvittavat turvalaitteet ja lukitukset.

Vastaamme työturvamerkinnoistä, kuten turvarajoista. Toimitamme myös kaikki tarvittavat suojavarusteet ja niiden säilytyskalusteet.

Lopuksi teemme tiloissa vaarojen arvioinnin sekä annamme tilojen käyttäjille tarvittavan käytönopastuksen. Luonnollisesti annamme toimitukselle takuun ja teknisen tuen.

Step Systems Oy on toteuttanut viime vuosina useita Avaimet käteen -toimituksia.

Artikkeli TO_2012-02_Avaimet käteen

Artikkeli TO_2012-03_Suolahden teknisen työn tilat

Artikkeli TO_2013-03_Orimattilan teknisen työn tilat

Artikkeli 2015-02_Haapamäen yhtenäiskoulun teknisen työn tilat

Artikkeli 2015-03_Eihän tälläisista teknisen työn tiloista millään malttaisi luopua!

Artikkeli 2015-04_Muuntuva työpiste haastaa perinteiset kalusteet

 

 

0
Connecting
Please wait...
lähetä viesti

Pahoittelut, emme ole paikalla tällähetkellä. Jätä viesti.

Nimi
* Sähköposti
* Viesti
Aloita keskustelu

Tarvitsetko apua? Kysy nyt.

* nimi
* Kirjota viestsi tähän...
Olemme paikalla!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?