TEKNOLOGIAKASVATUKSEN
XIV KANSAINVÄLINEN
KESÄKONFERENSSI
11. – 14. kesäkuuta 2017

Puhkekeskus Kassari, Hiidenmaa, Viro

Tapahtuma on suunnattu kaikille perusopetuksen 1-9 luokkien opettajille oppiaineesta riippumatta sekä myös kaikille muille, jotka ovat kiinnostuneita teknologia-kasvatuksesta. Tavoitteena on antaa virikkeitä ja ideoita käytännön teknologiakasvatukseen perusopetuksessa.

Tämän vuoden tapahtuma on 14. kansainvälinen teknologiakasvatuksen kesäkonferenssi.

Tapahtuman järjestävät Step Systems Oy ja Viron teknologiakasvatuksen liitto ETKL.

Konferenssipaikkana on viihtyisä Puhkekeskus Kassari Hiidenmaalla Virossa.

Tervetuloa oppimaan, viihtymään ja tapaamaan niin suomalaisia kuin virolaisiakin kollegoita!

Konferenssiin sisältyy mielenkiintoisia luentoja sekä vierailukohteita. Yhden päivän vietämme kokonaan erilaisissa käytännön työpajoissa yksin tai pienryhmissä työskennellen. Tarjolla on sekä perinteisten käsityötaitojen oppimista että modernia teknologiaa useissa työpajoissa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita missään pajassa.

Tänä vuonna voi perehtyä esimerkiksi robotiikkaan ja ohjelmointiin, jotka sisältyvät aihealueina Suomen perusopetuksen uusiin opetussuunnitelman perusteisiin.

Ohjelmaan sisältyy myös vierailu muovialan yritykseen sekä sotilasmuseoon.

Ohjelma kokonaisuudessaan, tietoa työpajoista ja muista yksityiskohdista netissä www.stepsystems.fi.

Konferenssin osallistumismaksu on 465 euroa (Alv 0%) ja siihen sisältyy merimatkat Helsingin ja Tallinnan välillä, bussikuljetus Hiidenmaalle ja takaisin, luennot ja muu opetus, vierailut, retket kuljetuksineen, kaikki ateriat ja kahvit, sekä majoitus 2h huoneissa Puhkekeskus Kassarissa.

Ilmoittautuminen 2. toukokuuta 2017 mennessä  soittamalla
p.(03) 734 1510 tai täyttämällä alla oleva lomake.

Kassarissa sijaitsee grillhouse-ravintola, jossa on tarjolla kalaruokia sekä myös lammasta ja muuta lihaa.

Uudessa Kassarin olutpanimossa voi maistella olutta, mutta myös saada tietoja paikallisen oluen historiasta, perinteistä ja valmistuksesta.

Yhden päivän vietämme kokonaan erilaisissa käytännön työpajoissa yksin tai pienryhmissä työskennellen. Tarjolla on sekä perinteisten käsityötaitojen oppimista että modernia teknologiaa.