Step Systems Oy

Olemme vuonna 1992 perustettu asiantuntijayritys, joka on erikoistunut palvelemaan perusopetuksen teknisen työn tarpeita. Tuotevalikoimamme sisältää kaiken, mitä teknisen työn opetustiloissa tarvitaan, eli työvälineet, koneet ja laitteet, oppimateriaalit ja havaintovälineet, kalusteet, henkilösuojaimet ja turvavälineet, säilytysjärjestelmät sekä  runsaan valikoiman valikoiman opetuksessa käytettäviä materiaaleja ja tarvikkeita.

Palveluumme kuuluu myös teknisen työn opetustilojen suunnittelun konsultointi saneerausten ja uudisrakentamisen yhteydessä sekä lisäksi kalustaminen ja varustaminen haluttaessa jopa avaimet käteen -periaatteella – ainoana Suomessa, jolloin tilaaja saa käyttöönsä täysin valmiit tilat, jossa opetus voidaan aloittaa välittömästi. Työturvallisuuteen liittyen autamme myös vaarojen arvioinneissa ja teemme riskikartoituksia.

Teemme merkittävää tuotekehitystä, jonka tuloksena syntyy jatkuvasti uusia, entistä toimivampia ratkaisuja teknisen työn opetukseen helpottamaan opettajan arkipäivää.

Lisäksi järjestämme alaan liittyvää koulutusta sekä seminaareja, konferensseja ja näyttelyitä.